Apartament 2 camere de vanzare in Cluj-Napoca, Marasti ID 4911

Pret:
90 000 EURO
Nr. camere:
2
Etaj:
7/9
Bloc Nou:
da
Finalizat:
da
Data finalizarii:
Dupa 2018
Suprafata utila:
50 m2
Balcoane:
1 Finisat
Localitate:
Cluj-Napoca
Cartier:
Marasti
Zona:
Leroy Merlin
Adaugat in data:
25-01-2019
Actualizat in data:
03-06-2019
Vizite oferta:
7254

Dotari imobil

Bucatarie:
1
Bai:
1
Parcare:
nu
Beci:
nu
Finisaje:
Ultrafinisat
Mobilat:
da
Utilat:
da
Constructie:
Caramida
Beton
Parchet
Gresie
Faianta
Geamuri termopan
Lavabil
Usa antiefractie
Usi interioare
Cablu TV
Internet
Centrala termica
Contoare gaz
CF

Descriere imobil

Un apartament stilat, cu multe detalii rafinate, situat in Cluj-Napoca, in cartierul Marasti, in apropiere de statia de autobuz, statia de troleu, magazine, Lidl etc.
Imobilul este pozitionat la etaj intermediar (7/9), intr-un bloc nou cu lift, oferind o priveliste frumoasa asupra locatiei.
Suprafata utila este de 50 mp + 1 balcon de 8 mp; suprafata fiind compartimentata in stil modern, intr-un living cu o bucatarie open space, 1 dormitor, 1 hol si 1 baie.
Zona de zi, living-ul este finisat in tonuri de gri-maroniu si este armonizat cu nuante dulci de galben, cu cateva accente de verde si turquoise pentru a da dinamism incaperii. De asemenea, corpurile de iluminat sunt atent alese, astfel incat sa fie in concordanta cu finisajele si cu mobilierul.
In ceea ce priveste mobilierul, acesta este personalizat pe spatiu si realizat din materiale de calitate. Fiind un mobilier alb, acesta confera incaperii luminozitate, simplitate, dar in acelasi timp si modernism. Contrastul dintre mobilier, finisaje si canapea ofera un impact vizual placut si stilat.
Bucataria cocheta prin nuantele de gri-alb va fi mereu la moda. Aceste nuante pot fi oricand asortate cu orice culoare; o alegere foarte buna, oferind eleganta. Modelul mobilei cu electrocasnicele incorporate castiga spatiu si ofera confort.
O alta incapere stilata si ultrafinisata este zona de odihna sau dormitorul. Contrastele frumoase de maro si alb, ofera o ambianta foarte placuta, linistitoare si odihnitoare, iar albul confera prospetime, senzatia de aerisit si curat.
Mobilierul alb si patul matrimonial completeaza perfect cadrul unui dormitor impecabil.
Baia simpla, dar complexa in acelasi timp, este finisata in alb-maroniu; gresia ce imita perfect lemnul si paravanul de sticla sunt elementele cheie ale amenajarii din acest spatiu. Aceasta baie este complet echipata si dotata cu tot ce este necesar: atat obiecte sanitare, cat si mobilier de baie.
Holul - "cartea de vizita" a locuintei sau zona cu primul impact vizual, este ultrafinisat, nuantele si tonurile alese, dar si atentia la detalii, te imbie sa ii treci pragul si sa iti petreci timpul cu placere in acest apartament de lux.
Imobilul dispune de toate dotarile si utilitatile.
Se vinde complet mobilat si utilat.

Opinia agentului

" O locuinta selecta, ce te imbie sa ii treci pragul cu placere. Un apartament cochet atat prin finisaje, cat si prin mobilier. Un imobil rafinat cu multa atentie la detalii. Amenajari simple, dar cu mult efect. Un apartament simplu, dar complex in acelasi timp. Recomand cu incredere. "

Folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta

*Nume si Prenume:
*Telefon:
*Email:
*Mesaj:
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Secretariat
Persoana de contact: Secretariat
Telefon: 0742/130130 0264/333147
Fax: + 40 264 333 147
Email: office@axaimobiliare.com
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Memorandumului, nr. 19